Kok Delftech Business Centre & Party Catering Service

beschikt over verschillende vergaderzalen, congreszalen en een sfeervolle lunchroom.

Een korte geschiedenis

Van een fietsenwinkel...

Een voormalige fietsenwinkel was de eerste locatie voor Kok Party Catering Service. We schrijven 1984 als dit pand aan de Brasserskade in bezit komt van de oprichters van ons bedrijf, de heer en mevrouw A. Kok. Zij hadden inmiddels een kleine klantenkring opgebouwd en maakten een professionaliseringslag door een eigen bedrijfspand aan te kopen en het grondig te verbouwen. In 1985 opende Kok Party Catering Service haar deuren.

Ons bedrijf had succes, er kwamen telkens nieuwe klanten bij en het pand bleek al na enkele jaren te klein. Toen het buurpand vrij kwam, hebben we dat bij de zaak getrokken. In 1990 beschikten we over een grotere ruimte van waaruit we catering en party service konden verzorgen.

…Via een voetbalkantine…

Negen jaar laten kwam ons ter ore dat een voormalige voetbalkantine te koop stond. Dit pand aan het Delftechpark bood mooie kansen. We moesten het vanaf de grond tip top in orde maken, maar daarna zouden we ook wel wat hebben: een pand waar we niet alleen onze catering-service verder zouden kunnen uitbreiden, maar waar we ook gasten zouden kunnen ontvangen in ons eigen restaurant, en waar we aan onze klanten vergader- en congreszalen zouden kunnen bieden.

In juni 2000 verhuisden we van de Brasserskade naar Delftechpark. In september van datzelfde jaar vierden we dit met een grootse opening, waarbij ons gebouw omgedoopt werd tot Delftech Business Centre. Hier bieden wij 900 m2 dienstverlening in optima forma. En we zijn er trots op.

…En blijven in beweging!

Natuurlijk blijven we in beweging, zo zijn we. We blijven op zoek naar manieren om u nog beter van dienst te zijn. Daarbij gaat onze aandacht uit naar alle aspecten van onze bedrijfsvoering, dus naar onze catering (kan de kwaliteit nog hoger, is er voldoende gevarieerd aanbod?), naar de technische hulpmiddelen die wij in het dagelijks werk gebruiken (zijn ze aan vervanging of aanpassing toe?) en naar onze marktbenadering (vandaar dat wij onlangs onze huisstijl onderhanden hebben genomen).

Voor de komende jaren gaan onze gedachten uit naar een aantal bouwtechnische aanpassingen en misschien zelfs wel naar uitbreiding. Als dat er van komt, hoort u dat natuurlijk meteen van ons!

Directie en medewerkers