Nieuws

22 Augustus 2016

Nazomer komt er aan bel en bestel nu een overheerlijke complete barbecue!

Wilt u saté, karbonade, zalm, garnalen of een shaslick ? Huzaren, aardappel of rauwkost salade ? Diverse sauzen, kruidenboter en brood? Gas of houtskool barbecue bakken en bio disposables? U geeft het aan en Kok zorgt er voor! Inclusief bezorgen, opstellen en de dag erna weer ophalen.

26 Januari 2016

Training, vergadering, congres?

Minimaal 10% korting op zaalhuur, bij meer(dere) boekingen meer korting!

16 November 2015

Kerstfolder 2015

Kerstfolder 2015 is gereed, bel of mail en vier uw Kerst culinair verzorgd!

06 Maart 2015

Smikkelrestaurant

Het Smikkelrestaurant voor ouderen vindt onderdak bij Kok.

14 januari 2014

Jazzclub the Five

Vanaf de openingsavond op 25 januari zal vrijwel iedere dinsdagavond live Jazz muziek in ons restaurant gespeeld worden. De entree is €5,–. De avonden duren van 21:00–24:00 uur. Zie voor meer info jazzclubthefive.nl

9 september 2013

Kok nu ook trouwlocatie!

Over de veelzijdigheid van Kok bestaat natuurlijk allang geen twijfel meer, steeds worden er nieuwe initiatieven ontwikkeld om onze klanten nog beter van dienst te zijn in onze prachtige accommodatie.
Zo is er nu de mogelijkheid om uw trouwerij bij Kok alles in één te laten verzorgen, het toekomstige echtpaar en haar gezelschap kan zich ten overstaan van de getuigen, familie en vrienden in de echt laten verbinden in één van onze sfeervolle ruimtes.
De ambtenaar van de burgerlijke stand zal deze officiële gebeurtenis voltrekken, waarna het feest los kan barsten, van receptie, diner tot feestavond, van eenvoudig tot chique, van 10 tot wel 120 personen, u zegt het maar.
Behalve onze uitstekende bereikbaarheid hebben wij natuurlijk veel gratis parkeerplaatsen en prima voorzieningen voor minder validen.
Wanneer u aangifte gaat doen van het voornemens zijn te trouwen krijgt u bij de Gemeente Delft uiteraard alle info over onze trouwlocatie.

Bekijk de 5 foto’s van Kok als trouwlocatie

26 Maart 2013

Diner OESO bij Hoogheemraadschap van Delfland

Klein maar fijn

De Collegekamer

Het College van Dijkgraaf en Hoogheemraden vergadert hier tweemaal per maand op de dinsdagochtend. Tot circa 1840 werd deze zaal gebruikt als rechtszaal. Overtreders van de Keuren (waterschapswetten) werden hier berecht van achter de vierschaar (rechtbank). In die zaken fungeerde de Dijkgraaf als aanklager en de Hoogheemraden als rechters.
Soms wordt de collegekamer gebruikt voor een diner, zoals ook op 27 februari jl.
Deze dag werd er een diner georganiseerd voor de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO). Deze organisatie is een samenwerkingsverband van 34 landen om sociaal en economisch beleid te bespreken, te bestuderen en te coördineren.

Catering

Een prachtige uitdaging voor Kok dus, waarbij niet alleen de collegekamer volledig opnieuw ingericht moest worden maar ook ter plaatse gekookt.
Dat valt niet mee want er is wel een keuken maar die is twee verdiepingen hoger gesitueerd, dit vergt een uitstekende samenwerking met de keuken en de bediening, timing is in dat geval alles.
In een buitengewoon prettige sfeer heeft Kok een uitmuntend diner weten neer te zetten met heerlijke bijpassende wijnen.

Gemeenlandshuis Delft

Het monumentale pand (gotisch huis) stamt uit 1505 van wie Jan de Huyter (schout van Delft en baljuw/dijkgraaf van Delfland) de eerste eigenaar was.
Sinds 1645 is het Hoogheemraadschap van Delfland hier gevestigd. Het waterschap werkt aan droge voeten en schoon water.

Bekijk de 9 foto’s van de Diner OESO bij Hoogheemraadschap van Delfland (foto’s: George de Ruiter)

17 Januari 2013

Nieuwjaarsborrel Spoorzone Delft

Borrel op de mooiste locatie van 2013?

Op 8 januari heeft Kok, in opdracht van Stichting Spoorzone Delft en aannemerscombinatie “de Cromme Lijn”, de Nieuwjaars borrel verzorgt. Op zich niet zo bijzonder ware het niet dat dit in de fietsenstalling in het hart van de spoorzone was en die nog in aanbouw is. Beton en open waren de uitgangspunten en dus moest er een fraai stukje catering op maat geleverd worden.

Alles werd uit de kast gehaald van sfeervolle, eikenhouten meubels, in het oog springende verlichting en natuurlijk heerlijke drankjes en warme hapjes voor de inwendige mens. Vanaf 17.00 uur hebben zo’n 400 gasten de receptie bezocht en onder de beschutting van terras verwarmers genoten zij van de ambiance. Natuurlijk werden zij ontvangen met een glas Prosecco om zo niet alleen een toost uit te kunnen brengen op 2013 maar ook om een voorspoedige voortgang van de bouw van de spoorzone te bewerkstelligen.

In 2017 moet het project zijn voltooid maar Kok hoopt intussen nog heel vaak te mogen cateren op de mooiste borrel locatie van 2013.

Bekijk de 11 foto’s van de Nieuwjaarsborrel Spoorzone Delft (foto’s: Marco de Swart)

Nog meer foto’s zijn te bekijken op de Flickr-pagina “Nieuwjaarsborrel voor omwonenden 2013”.

13 februari 2012

Kok gaat op Miss DOZ tour

In samenwerking met Rodi Media – uitgever van onder meer de krant Delft op Zondag – werd bij Kok op woensdag 18 januari jongstleden de finale Miss Delft op Zondag gehouden. Iedere maand van het jaar 2011 kon een nieuwe Miss zich in deze krant aan het publiek voorstellen, zodat er dus in januari 2012 twaalf finalisten waren.

Medewerkers van Kok hadden alles uit de kast gehaald om te zorgen dat het deelneemsters, publiek en organisatie aan niets zou ontbreken. De Vondelzaal was ingericht met een heuse catwalk, veel stoelen voor het publiek, gezellige statafels en natuurlijk huis-DJ Hennie de Keizer die met vrolijk opzwepende klanken de boel wel aan de gang kreeg.

Gasten en juryleden werden net als de medewerkers van Rodi Media ontvangen in ons gezellige restaurant met een drankje en een hapje en daarna een heerlijk warm & koud buffet. Intussen arriveerden de deelneemsters aan de Miss verkiezing en die konden zich opmaken, omkleden en hun haar stylen in de speciaal daarvoor ingerichte Dekkerzaal – compleet met passpiegel – dus privacy en ruimte voor de dames.

Toen de zaal om 20:00 uur open ging was het afwachten wie er zou komen. Dat kwam wel goed! Al gauw moest Kok stoelen bijzetten, lekker flexibel zoals u dat van Kok gewend bent. Circa 150 gasten hebben genoten van een ontzettend leuke avond met (helaas) maar één winnares, Waldina Carvalho ging er vandoor met de felbegeerde kroon.

Bekijk de 5 foto’s van de Miss Delft op Zondag Verkiezing 18 januari 2012

5 januari 2011

Waal bouw

Waal Bouw is al sinds 1989 een gerenommeerd bouwbedrijf dat vele projecten in de regio Rotterdam tot Amsterdam heeft gebouwd. Waal is voorloper op het gebied van het zogenaamde “lean bouwen”. Hierbij wordt door zeer strakke planning en intensief overleg met de diverse onderaannemers een enorme tijd- en dus kostenreductie teweeggebracht.

Zo komt het dat het prestigieuze nieuwbouwproject “Berlagehof” te Rotterdam van maar liefst 109 appartementen in 170 dagen gerealiseerd kan worden, een prestatie van formaat.

Bij dergelijke projecten hoort natuurlijk een informatiebijeenkomst en daar hoort natuurlijk catering bij. Kok Catering Service is al meer dan 15 jaar de betrouwbare en flexibele partner van Waal Bouw op dit gebied.

Na een bezoek aan de locatie in een kale, open en compleet van weersinvloeden afhankelijke ruimte, beloofde Waal Bouw dat de ruimte keurig netjes wind- en waterdicht gemaakt zou zijn op de dag van catering. En wat Waal Bouw belooft, wordt nagekomen, dus op 9 november kon Kok opbouwen in een keurig afgeschermde ruimte, maar koud en kaal was het wel.

Dus gingen we aan de slag met stoelen, statafels, buffet, warmtekanonnen e.d. en na een paar uur noeste arbeid konden de gasten ontvangen worden. Kok Catering Service voorzag de mensen van een heerlijke kop koffie, drankjes en hapjes. Na afloop werd alles vakkundig en snel weer opgeruimd en werd de ruimte leeg opgeleverd, Kok leverde daarmee op deze dag een soort “lean catering”, een super samenwerking dus!

Bekijk de 11 foto’s van Waal Bouw 9 november 2010

Kok Catering Service    Delftechpark 29, 2628 XJ  Delft    015 2755 200    info@kokdelftechpark.nl    Routebeschrijving